Al mig de Mondragó, a menys de 1000 metres del mar

Sa Cova és una finca situada al mig del Parc Natural de Mondragó, al sud-est de l'illa de Mallorca, dins del terme municipal de Santanyí.

En aquest ENTORN NATURAL, a menys de mil metres del mar, hi ha una casa acollidora, no molt gran, on viure-hi bé fins a sis persones.

Construïda a la garriga, té un jardí ple de flors, de plantes crasses, palmeres... i també una piscina. A les nits, llueixen les estrelles i, si pares orella, se sent la remor del mar proper.

Vols disfrutar-la uns dies?

dimarts, 16 de juny del 2015

Porto Petro



D'antic port comercial a port d'oci
Des de el segle XV fins a fa una mica més de 100 anys, en aquest indret hi havia un petit port comercial. S'utilitzava per a l´exportació de la pedra de Santanyí i la importació de blat. Hi arribà a haver una duana per controlar el comerç marítim, però a finals del segle XIX perdé la seva funció comercial i quedà reduït a port de pesca.

Actualment, la majoria d'embarcacions amarrades a Porto Petro estan destinades a l'oci. Des de Porto Petro parteixen embarcacions que fan excursions per la costa i arriben fins al Parc Natural de l'arxipèlag de Cabrera

La urbanització s´inicià al principi del segle XIX i el 1959 va començar la transformació turística del nucli amb l´edificació de l´hotel Nereida i la construcció del Club Mediterraneé dos anys més tard.

1 comentari:

  1. Lindo lugar, pintoresco. Lo único no se. Yo desconozco totalmente ese sitio y jamas fui a España. Pero lo que veo es que esta Bien encimado el pueblo sobre el mar. No tienen miedo a que alguna vez creciera el agua e inunde el puebo. No se. Es lo que veo yo. Un abrazo. Y quien sabe. Algun dia en mi vida se me ocurra visitarlo o conocer las costas españolas. Un abrazo

    ResponElimina